Šokantan snimak iz Mladenovca – KAO IZ HOROR FILMOVA! Žena “isteruje đavola” iz devojčice, čuju se JEZIVI KRICI! (VIDEO)

0

Sigurno ste nekada čuli da đavoli mogu ući u čoveka. Iako to zvuči kao nešto što je nemoguće, zaista je tako. Mnogi ne veruju u ovakve stvari iz razloga što imamo par holivuskih filmova o ovome, koji su itekako preuveličani, ali to smo i navikli od filmova. Mnogima je ovaj koncept strašniji od mnogo čega drugog. Mi vam danas donosimo jedan snimak na kojem se vidi, ali i čuje nešto što neodoljivo podseća na ovo. Snimak je privukao jako veliku medijsku pažnju. Saznajte o čemu je zapravo reč u nastavku ovog teksta!

Na društvenoj mreži Fejsbuk je 22. maja objavljen potresan snimak iz mesta Kovačevca kod Mladenovca, na kojem se čuje i vidi kako žena “isteruje đavola” iz devojčice, za koju se u objavi navodi da ima autizam. Kako saznajemo, snimak je snimio i objavio komšija koji živi blizu i koji je primetio da nešto nije uredu.

Na ovom snimku se može uočiti mlađa ženska osoba kako urla na devojčicu izgovarajući molitve. Porodica ove devojčice kaže da ima natprirodne moći i da je pokušavala da izleči dete, tj. isterava đavola. Dok se ovaj rituali dešava, majku dece, muška osoba drži i ne dozvoljava da priđe svojoj deci. Na snimku se čuje i kako joj govore da ovo rade za njeno dobro.

Na ovo mesto je ubrzo kako se navodi došla i služba Hitne pomoći i policija, koja je nakon istrage utvrdila da nema krivičnog dela. Mnogi špekulušu da li je ovo bilo zbijanje šale, jer ako jeste, onda je ova sirota mala devojčica bila zlostavljana od strane prisutnih, ukoliko nije imala problema “sa đavolom”. Video pogledajte ispod ovog teksta! Pišite nam u komentare da li verujete u ovakve stvari?