ŠOK ZA ŠOKOM!!! PORED DEVINA IMA I ĆERKU DIANU! Ugledna je doktorka a nismo znali da joj je Mirjana majka: DRŽALA SE DALEKO OD JAVNOSTI! (FOTO)

0

Cela javnost je upoznata sa slučaj između Devina, koji je sin poznatog pevača Miroslava Ilića. Inače, oko tog slučaja se vodila žestoka sudska rasprava već nekoliko godina unazad, jer Miroslav nije želeo da svojim DNK uzorkom potvrdi očinstvo. Mnoge njegove poštovaoce i fanove je ovaj gest jako razočarao. Mi vam danas donosimo nove informacije koje su ovih dana šokirale javnost. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Poznato je da su Gordana i Miroslav imali jako mnogo kriza u braku, posebno u periodu kada je Miroslav mnogo pio, te je zbog toga pravio često situacije koje nisu potrebne. Ona je naravno sve vreme bila uz njega i nije niti pomišljala da ga napusti. Sada kada je definitivno istina da je Devin njegov sin, ona se u potpunosti slomila. Sada se pojavila i nova informacija kada je u pitanju tajni život Miroslava, koji će verujemo Gordanu još više potresti.

Sporedni likovi u ovoj priči koji se nisu toliko pominjali su Daniel i Diana Antunović odnosno bivši muž i kćerka Mirjane Antunović. Njih dvoje su u braku dobili kćerku Dianu a do razvoda je došlo jer je Daniel bio previše posesivan ikako saznajemo Mirjanu je smatrao predmetom koji poseduje. Kada je Devin imao šest godina i trebao je da pođe u školu Mirjana je zamolila svog bivšeg supruga da mu da svoje prezime i on je pristao. Više o priči u kojoj se sada pojavila i Dijana i ovoj temi pročitajte na ovom linku.