Šok u Srbiji!- ”PALA I UBILA SE!”- Pjevačica Indi Aradinović doživela strašnu sudbinu…(FOTO)

0

Kada su u pitanju poznate estradne ličnosti, svakodnevno o njima možemo pročitati nešto novo. Postoje i oni o kojima se piše gotovo svaki dan, ali također i oni čija je karijera nekada davno doživela vrhunac, pa zatim otišla u zaborav. Jedan od takvih primera je svakako Indira Aradinović Indi, koja je pre nekoliko godina uspela da povrati svoju muzičku karijeru gde je nekada i bila. Danas vam donosimo nešto što je u poslednje vreme privuklo pažnju u medijima. Saznajte o čemu je reč!

Indira Aradinović Indi je pevačica i estradna čiju su karijeru sve vreme pratile velike promene izgleda. Iako se bavi pevanjem, priznaje kako je i gluma njena ljubav, a nekoliko puta je izjavljivala kako smatra da je jako talentovana za glumu. Indirino prvo pojavljivanje u javnosti je bilo na audiciji za Zvezde Granda 2003. godine, ali nije ostvarila zapažene rezultate. Veliku popularnost je stekla nakon prvog albuma. Publiku je osvojila pesmama Na rate, Bela haljina, Bato bre i duetom Ekspresno s Bojanom Bjelićem. Upravo te pesme su joj donele mnogo novaca, koje nije mogla da sačuva, već je kupila nekoliko stanova.

Rođena je 4.7.1986. godine u Beogradu. Starija je sestra pevačice Edite Aradinović, a njihovi ujaci su Đole i Gagi Đogani. Indira je odrastala na Karaburmi, iako je sazrela pre svoje generacije i morala brzo odrasti, detinjstvo joj je ipak ostalo u lepom sećanju. Ona je nedavno priznala da se neko vreme družila sa ljudima iz mafijaških krugova, te da je bila inspirisana upravo njihovim životom.

Nakon što je njena kolegica Rada Manojlović imala jednu nezgodu kada je pala i povredila se, sada se to njoj isto desilo. “Pala sam i ubila se. Teško se živi” – rekla je ona pokazujući modrice na koljenima.