ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Voditeljka Sonja doživela PEH, ISPALO ONO ŠTO NE TREBA! (VIDEO)

0

Verovatno se nikada niste pitali kakav je to posao voditelja, jer na prvi pogled deluje da je lagan. To uopšte nije tako. Svaki voditelj ili novinar mora pre svake emisije da dobro istraži temu, o kojoj će se govoriti u emisiji, da bi se moglo ući u konverzaciju sa gostima, a da to izgleda prirodno. 

Pored toga, veoma je važno koje goste pozvati za određene teme, pa zatim kakva pitanja posaviti. Mnogi od vas verovatno nisu svesni ali voditelji također moraju sve svoje probleme i frustracije iz privatnog života ostaviti kod kuće, te da se to ne primeti na njima dok traje emisija. Mnogi se slažu da je najteži oblik emisije za voditelje one emisije koje idu uživo i nema vremena za ispravljanje grešaka. Zbog svih tih razloga oni moraju biti spremni i snalažljivi da se izvuku iz situacija koje slute na greške.

Mi vam danas donosimo jedan interesantan slučaj koji se desio voditeljki Sonji Kortez. Ona važi za jednu od najpopularnijih i najomiljenijih voditeljki u Španiji. Ona je naime kao i obično vodila jednu poznatu televizijsku emisiju uživo i sve je išlo u najboljem redu dok joj u jednom trenutku, nakon što se osmehnula nije ispao zub.

Njena reakcija je zaista neverovatna! Sagnula se i pokupila svoj zub sa poda, te je bez njega nastavila da vodi emisiju. Dobro je pazila da se ne osmehuje do kraja snimanja. Svi prisuitni ali i oni pored malih ekrana su bili u potpunom šoku ali se mora priznati da se Sonja snašla poput pravog profesionalca i nije dozvolila da je ni ovakav događaj i blam omete u njenom poslu.