ŠOK! TEA TAIROVIĆ UHVAĆENA S DEČKOM! Ljubili se na nastupu! (VIDEO)

0

Svesni smo činjenice koliko su neke pevačice sa estrade popularne. Ukoliko su u pitanju one koje pažnju odvlače atraktivnim izgledom, onda su još veća meta domaćim medijima. Svoj privatni život teško da takve pevačice mogu kriti, ali neke su poprilično vešte u tome. Tako vam mi donosimo jedan primer takve pevačice koja je svoje partnere dosta vešto krila. Ali onda je isplivao snimak. Saznajte šta se desilo u nastavku teksta. 

U pitanju je pevačica Tea Tairović koja je jako popularna poslednjih par godina. Mnogi mediji su je zbog njenog atraktivnog izgleda prozvali naslednicom Sandre Afrike. Tea Tairović je srpska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Rođena je 26. aprila 1996. godine u Novom Sadu. Živi na relaciji Novi Sad – Beograd. Završila je osnovnu školu i Gimnaziju „Svetozar Miletić“ u Novom Sadu, a nakon toga upisala studij psihologije u rodnom gradu. Kako kaže, nema nameru da se bavi psihologijom jer joj je od detinjstva san da postane pevačica. Idol joj je američka ar en bi pevačica Bijonse.

Na jednom od prvih nastupa uživo članica žirija Jelena Karleuša rekla je Tei da je na dobrom putu da postane predstavnik jedne nove generacije uspešnih pevačica iz Novog Sada. Tom prilikom kazala je da je Tea „bomba“ i da će bez obzira kako prođe na takmičenju postati zvezda. Marija Šerifović ju je pohvalila jer pametno bira pesme koje joj „stoje“.

Kada je u pitanju njen privatni i ljubavni život Tea Tairović do sada nijednog dečka javno nije pokazala, ali je ipak usnimljena je s nepoznatim muškarcem. Tea je, naime, pevala u jednom klubu i to muškarcu koji sedi pored nje, a kada je otpevala zaljubljeno ga je poljubila u usta. On se nasmejao, dok je Tairovićeva blistala od sreće. Ko je muškarac i dalje je misterija, ali je jasno da im u ljubavi cvetaju ruže i sigurno će se nakon ovoga češće pojavljivati u javnosti.

@eminentan

ZAPRATI ZA JOS RAZOTKRIVANJA POZNATIH❤️🤭NA 60K SKANDAL😱#fyp #fypシ #viral #foryoupage #zadruga #teatairovic

♬ Svetica – Tea Tairovic