Šok saznanje- Prava ISTINA O RAZVODU JELENE I DUŠKA JE ŠOKANTNA, TU JE I KLJUČNI DOKAZ!- Raskrinkani su do kraja (FOTO)

0

Već dve sedmice svi mediji i društvene mreže u pravom smislu “gore” zbog informacije koje je iznela jedna od najpoznatijih javnih ličnosti na Balkanu, Jelena Karleuša. Ona je putem instagrama gde ima milionske pratioce rekla da se nakon 14 godina braka razvodi sa Duškom Tošićem. Iza sebe imaju dve ćerke, Atinu i Niku. Mnogi su tada pisali da će se verovatno svašta otkriti vezano za ovaj slučaj. 

Svi su se setili njene “moguće” afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem iz 2019. godine a i pisalo se o tome da je i Duško sve ove godine bio pravi “švaler”. Već nekoliko dana nakon objave ove informacije, također su se pojavile i neke špekulacije da je pomirenje između njih dvoje sve viši i više izvesnije. Nedavno je tako jedan blizak izvor rekao sledeće:

“Jelena i Duško su godinama živeli u skladnom braku, ne vidim zašto bi bilo čudno da još jednom pokušaju. Imaju dve zlatne ćerke koje bi sigurno najviše na svetu volele da roditelje vide pod istim krovom. Sve i da ne bude tako i da se zaista razvedu, oni su civilizovani ljudi. Verujem da će naći načina da lepo razgovaraju i da se brinu o devojčicama. U svakom slučaju, Jeleni je stalo do braka i porodice, ali videti ćemo kako će se stvari završiti”.

 

Bilo kako bilo, mnogi su jedva dočekali to što će po svemu sudeći Ognjen Vranješ ući u novu sezonu Zadruge, jer kako on kaže, ima zanimljivih detalja oko te afere koja je definitivno jedan od najvećih tračeva poslednjih pet godina.