ŠOK SAZNANJE O VEZI RADE I MILANA! Postao DRUGI ČOVEK, pevačici je NEPODNOŠLJIVO: Ponašanje mu je ZABRINJAVAJUĆE!

0

Na estradnoj sceni zaista nikada nije dosadno i itekako smo svesni činjenice da poznati pevači i pevačice privlače medijsku pažnju, kako svojim pevanjem i muzikom, tako i svojim privatnim životom. Jedan od najpoznatijih estradnih parova su svakako i bivši takmičari Zvezdi Granda Rada Manojlović i Milan Stanković. Isto tako, znamo koliki uticaj imaju Zvezde Granda i da to predstavlja mesto gde ljudi mogu postati zvezde preko noći, naročito ako su još i dovoljno talentirani.

Gotovo svako od nas zna ko je pevačica Rada Manojlović. Ona se prvu put pojavila u najpopularnijem takmičenju u regiji Zvezdama Granda, gde je doša do finala. Nakon toga, uspela je da napravi i više nego dobru karijeru na estradi. Njen privatni život se često zna naći kao tema u mnogim medijima. Veoma često je možemo videti kao glavnu temu medijskih tračeva, kontraverzi i sličnih stvari vezanih za njen privatni život. Najviše se to odnosi na njene veze i ljubavne partnere sa kojim je bila.

Nakon šest godina veze sa još jednim učesnikom Zvezda Granda, Harisom Berkovićem, veza se završila i mediji su pisali kako se sada ponovo vratila staroj ljubavi Milanu Stankoviću sa kojim je također bila nekoliko godina u vezi. Nedavno su gotovo svi mediji pisali o informaciji da je Rada već u drugom stanju, ali po svemu sudeći to nije istina.

Sada kako saznajemo, Rada je ponovo ostavila Milana. Nakon ponovo obnovljene romanse sa njim i nakon što je prethodno prekinula ljubavnu vezu sa Harisom Berkovićem izgleda da je između Milana i Rade ponovo puklo. Priča se da je njoj bilo teško da razume Milanove stavove i prevelika posvećenost veri. Više pročitajte ovde.