ŠOK PROMJENA ! LIDIJA VUKČEVIĆ VIŠE NIJE CRNKA ! KAKO VAM SE DOPADA NJENA NOVA BOJA KOSE ?

0

Naša poznata i zanosna glumica Lidija Vukčević ovo ljeto je napunila 60 godina, i tako ponosno zakoračila u sedmu deceniju života. Ova zanosna crnka ruši sve stereotipe i dokazuje da njoj godine ništa ne mogu. Rijetko ko bi joj zaista i dao godine koje ima budući da zanosna crnka izgleda dosta mlađe i mogla bi da stane na crtu sa većinom mlađanih koleginica. Epitet zanosne crnke možda nije više najadekvatniji buduću da od juče Lidija ima novu boju kose!

Violeta iz Boljeg života golišavim prizorima usijala društvene mreže, u 60.  godini ogrnula se samo laganim krpicama!

Vukićevićevu smo viđali i u reklami za kafu gdje u opisu ovog razbuđujućeg napitka stoji: “Savršena crnka”, aludirajući i na kafu i na Lidiju. Crna neukrotiva loknasta kosa je jedan od glavnih Lidijinih obilježja, a istu frizuru i boju kose nosila je oduvijek. Izgleda da i kod nje važi ona stara: ”Nikad ne reci nikad!”


Vukićevićeva je tako juče objavila fotografije na priči na Instagramu na kojima je crvenokosa i tagovala je frizera koji je glavni “krivac” za njenu drastičnu promjenu. Ona je uslikala 2 selfija na kojima zanosno pozira tipične frizure, ali jarko crvene boje kose. Šminka je svedena, pa glumica ima neutralan mejkap, gde su uočljive vještačke trepavice i ciklama boja karmina koja Lidiji odlično pristaje. Budući da još nije objavila fotografiju sem u formi “storija”, ne znamo reakciju fanova, ali smo sigurno da uskoro neće izostati.

Da li će najpopularnija crnka sa loknastom kosom zvanično preći u klan crvenokosih ostaje da se vidi. Ovo nije 1. put da je pokušala da postane crvenokosa. Lidija se slične boje kose pojavila i početkom godine, ali je ipak ostala dosljedna crnoj. Kažu da se žene na ovakve drastične promjene odlučuju kada su nesigurne ili zaljubljene. Budući da poznata glumica nije nesigurna, preostaje samo ovo drugo.