ŠOK! – OVO JE JELENA KARLEUŠA PRE ESTETSKIH OPERACIJA: Ove snimke bi SPALILA da može!

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Ona je sebe prozvala “balkanskom divom” i modnom ikonom, a sada ćemo vam predstaviti njene same početke na estradi i verujemo da da mnogi od vas nisu videli ovaj snimak. Naime, Jelena se pojavila 1995. godine kada je izašao njen prvi album Ogledalce. U to vreme je veliku medijsku pažnju privukla na manifestaciji Dani estrade. Tada je izvela istoimenu pesmu i imala je stajling koji se sastojao od zlatne haljine i bele bunde, dok je frizura i šminka bila u duhu devedesetih godina.

Ona tada naravno nije imala nikakve estetske zahteve na sebi. Jelena je kasnije izjavila kako su ta vremena bila jako teška za nju i njenu pokojnu majku Divnu. Divna je posudila novac od Dragane Mirković kako bi Jelena mogla da snimi svoj prvi album. Nekoliko godina kasnije se sve isplatilo i uspela je vratiti pare i postala ono što je danas.