ŠOK- NAŠA POZNATA PJEVAČICA NA METI PROGONITELJA!- Stalno zove i nudi joj 5.000 EURA ZA INTIMNE ODNOSE!- Svi ostali bez teksta kada su vidjeli o kome se radi (FOTO)

0
90

Kada ste zvijezda estrade to uvijek ima svoje pozitivne i negativne strane. Tu je slava i novac, tu su i fanovi, ali neki od njih mogu da vam naprave i probleme, jer nije svaki obožavatelj dobronamjeran. Tako je i Goca Božinovaska mnoge iznenadila sa svojom izjavom, kada je u jednoj emisiji pričala o nemoralnim ponudama i porukama koje dobija:

”Cijena koja je? Pa je l’ može za 5.000? Za intimne odnose mi nude toliko, ne vjerujem da bi me šetao i vodio za taj novac. Tako ima budala svakakvih, u eurima normalno” – rekla je Goca . još je i otkrila kako je najčešće muvaju neki mlađi momci, a zatim se okrenula temi dvostrukog života kod partnera, jer i ona ima iskustva na tom polju, pa je svim ženama koje se nađu u sličnoj situaciji dala ovaj savjet:

”Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osjetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savjet svakoj ženi – pustite muževe da žive svoj život, tako ćete prije sačuvati brak”