ŠOK! Jovana Jeremić više ne vodi sama ‘NOVO VIKEND JUTRO’, evo ko joj se pridružio u studiju! Hodajući ŠER, ali bukvalno! (FOTO)

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavam i postupcima zaista mnogo piše.

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe. Ona veoma često pravi interesantne scene sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Ona dakle svakog vikenda iznova intrigira milionaski auditorijum televizije Pink.

Svi se verovatno sećaju kada je u skorije vreme ušla u studijo na rolerima. To je privuklo neverovatno veliku medijsku pažnju. U skorije vreme je pričala i o tome kako zna mnoge tajne poznatih osoba uključujući političare, pevače i slično. Jovana Jeremić se u ”Novom Vikend Jutru” na TV Pink bavi najudarnim temama i pričama ljudi. Njena emisija važi za daleko najgledanijiju emisiju.

Naime, ovoga vikenda se desilo nešto čudno. Poznato je da Jovana Jovana mesecima jutarnji program vodi sama, međutim od ove subote ona je dobila pojačanje. Naime, radi se o malom psu kojem je dala simbolično ime Šer, na čiju pojavu niko ne ostaje ravnodušan. Između ostalih, ovog jutra kod Jovane je gost i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je doneo čak i poklon za kuče. Poklon je bila mala igračkica kojoj se izgleda Jovana i mali psić itekako obradovali.