ŠOK I NEVJERICA- KARLEUŠA HITNO HOSPITALIZOVANA (FOTO)

0

Mnogi od nas prate javnu estradnu scenu i sve što se dešava izvan nje. Poznate ličnosti veoma često skreću na sebe medijsku pažnju svojim privatnim životom. Danas vam donosimo jednu tužnu priču, u kojoj je glavna akterka domaća poznata pevačica. Pročitajte u nastavku teksta o kome se zapravo radi!

Prema pisanju domaćih medija u Srbiji, poznata pevačica Olja Karleuša je hitno hospitalizirana. Nalazi se u Univerzitetskom Kliničkom centru Srbije u Beogradu na odeljenu pulmologije. Razlog tome još uvek nije poznat ali se zna da se u skorije vreme pevačica oglasila sa Kopaonika. Ona je tom prilikom otkrila čime se danas bavi i kako je cela situacija sa pandemijom korona virusa uticala na nju. Za sada je u stabilnom stanju.

Olja Karleuša je srpska pop-folk pevačica koja je svoju karijeru počela još 2002. godine i od tad broji već četiri albuma. Pored muzičke karijere učestvovala je i u Velikom Bratu VIP gde je ostala do zadnjega dana. Zbog ljubavi prema muzici i folkloru od malih nogu je na sceni, stoga joj nije bilo teško da se snađe na svojim prvim nastupima. Čak je i napustila fakultet kako bi se posvetila muzici i očigledno je donela pravu odluku.

Ona je nedavno izjavila kako sa svojim suprugom trenutno izdaje apartmane na Kopaoniku, ali kako ipak nije napustila pevanje. Dotakla se i korone, te je rekla da je njena porodica prošla ružnu situaciju sa njom. Pre svega njen suprug je bio zaražen, pa su bili primorani biti odvojeno. Zatim se njena majka zarazila.

Nakon brojnih špekulacija o tome da je ona bolesna, oglasila se i ona sam te rekla da je u bolnici, te da ima trombove u nogama i emboliju pluća. Kaže da je osetila jaku bol u levom listu. Posle nekoliko dana je teško disala, te je imala kratak dah i gušenje. Ostiša je da snimi i skener je pokazao da ima emboliju pluća. Kako kaže, sada strogo miruje, te joj je najvažnije da je urgirala u pravo vreme.