ŠOK FOTOGRAFIJA JE NASTALA 1991.GODINE I POKAZUJE KO SU BILE CECA I LIDIJA: Pravo lice poznatih sestara, DA NE POVERUJEŠ! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

I Ceca a i njena deca su od uvek u centru medijske pažnje, a i njena ćerka Anastasija je krenula njenim stopama kroz muzički svet. Nakon što su stupili ona i Arkan u brak, nekoliko godina kasnije on je ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental. Ceca je ostala iza njega sa svoje male dece i udovica. Ona je bila hapšena u dva navrata, prvi puta nakon atentata na premijera Zorana Đinđića, jer se sumnjalo da je ona zapravo umešana u to. Drugi put nakon nezakonitih transfera fudbalera kluba Obilić, koji je bio u njenom vlasništvu. Ona je tada bila u kućnom pritvoru.

Ono što može sa ponosom reći je to da je od uvek uz sebe imala svoju sestru Lidiju Ocokoljić, koja joj je najveća podrška i prijatelj. Cecina deca nju doživljavaju kao svoju drugu majku. Njihov odnos je jako blizak kojeg gaje još od detinstva. Tome svedoči i naslovnica časopisa Nada koja je urađena 1991. godine. Fotografija na kojoj su njih dve je poslednjih dana ponovo aktuelna na društvenim mrežama. Mnogi komentarišu njihove stajlinge. Njena sestra Lidija je inače u braku sa Predragom i imaju decu, ali ne vole da se javno eksponiraju.