ŠOK! ĐOKOVIĆEVA DEVOJKA JAVNO PORUČILA: “Bežite od TATINIH SINOVA!” ŠTA LI SE DEŠAVA IZMEĐU NJIH???

0

Novak Đoković važi za jednog od najpopularnijih sportista na svetu, te je definitivno ponos Srbije i celog regiona. On je tokom svoje karijere postigao mnoge rekorde, osvojio brojne trofeje i u svetu tenisa važi za jednog od najboljih svih vremena. Pored svega toga, nije čudo što je i sam njegov privatni život zanimljiv i tema svih svetskih a i domaćih medija. 

Kada je u pitanju porodica Novaka Đokovića, nedavno se pisalo o tome kako njegova supruga Jelena nije baš u najboljim odnosima sa njegovom majkom, te smo saznali da je najveći razlog tome što su njih dvoje vegani i što taj stil života propagiraju svojoj deci. O njegovoj braći se malo toga zna. Novak je inače najstariji, te ima dva brata Marka i Đorđa, koji je nedavno bio u ulozi direktora Srbija opena, turnira koji je održan u Beogradu.

Sva trojica braće Đoković su danas u ljubavnoj harmoniji sa svojim partnerkama. Oni su uvek bila meta devojaka zbog popularnosti. Tokom svih ovih godina, postojalo je mnogo tračeva od kojih su neki u Novakovom slučaju dovodili i do krize u braku sa Jelenom. Kako mediji navode, najatraktivniji od braće je najmlađi Đorđe, koji je već neko vreme u vezi sa Saškom Veselinov. Pre toga su ga povezivali sa poznatom pevačicom Teodorom Džahverović, ali to nikada nije zvanično potvrđeno.

Saška je svakako privukla pažnju mnogih muškaraca diljem Balkana, ali čini se da je Đorđe taj koji je osvojio. Mediji često prate njene objave, ali je jedna mnogim fanovima zapala za oko kao provokacija svom famoznom izabraniku i izazvala lavinu tračeva. Objavila je story na instagramu na kojem se vidi kako ona pleše i peva pesmu u kojoj govori da se treba “čuvati tatinih sinova”. Mnogi su se nakon toga zapitali da li je došlo do nekog problema u njenoj vezi pa sada proziva svog izabranika putem društvenih mreža.