ŠOK! Denis je otišao u prodavnicu da kupi poslasticu za DECU, a vratio se kući kao MILIONER!

0

Kockanje i lutrija nisu ništa novo u našem društvu i zapravo su jako profitabilna djelatnost. Svuda u svijetu ljudi žele da dođu do velikih suma novca na jako lagan način, ali to ne polazi baš svakom od ruke – neki stručnjaci tvrde da su šanse da dobijete na lutriji 1 u 1.6 miliona.

Međutim, kada je u pitanju jedan otac iz države Virginie u SAD-u, ovi su prospekti išli u njegovu korist i to kad je najmanje očekivao. Naime, gospodin Dennis Willowbee je otac nekoliko mališana i jednog dana se uputio do lokalnog supermarketa da kupi svojoj djeci čokoladno mlijeko, njihov omiljeni slatkiš.

Kad je došao u supermarket i uzeo čokoladno mlijeko, odlučio se i na to da uzme grebalicu sa štanda lutrije Virginie. Očito je da je jako lako doći do načina da se kockate ili učestvujete u lutriji – na Balkanu je npr. jako lako doći do kladionice ili štanda koji prodaje srećke. Dennis je došao kući i ogrebao tu grebalicu da vidi šta će dobiti, i na njegovo iznenađenje i šok, dobio je čak milion dolara! To je rekordni dobitak i smatra se da je drugi čovjek koji je ikad dobio toliki iznos u Virginiji, a postoji treća takva srećka koja je još u prodaji.

Kada je kontaktirao lutriju Virginije, dali su mu opciju da odmah podigne sav novac ili da mu ga isplaćuju u narednih 30 godina svaki mjesec, a on se, naravno, opredjelio za prvu opciju i uzeo je sav novac koji je osvojio taj dan. Šta vi mislite o ovome?