SNIMAK KOJI JE ZALUDIO SVIJET: Uzela je parče vate i za samo MINUT dobila DUPLO DUŽE trepavice! BIT ĆETE JOJ ZAHVALNI DO KRAJA ŽIVOTA! (VIDEO)

0
259

Huda Katan je jutuberka i blogerka koja je otkrila jako zanimljiv trik. Naime , ona je otkrila kako da postignete efekat vješzačkih trepavica bez korištenja opasnih lijepaka. Njen video je zaludio žene širom svijeta , jer se obavlja u samo svega par minuta.

Huda je za ovaj trik koristila vatu i maskaru. Proces se počinje bijelom bazom za maskaru , ali koji možete da preskočite ukoliko volite prirodniji izgled. Nanesite jedan sloj maskare , pa čistom četkicom za maskaru prođite kroz vatu , tako da se na četkici nakupe dlačice. Ovom četkicom prođite kroz trepavice dok je još prvi sloj maskare vlažan.

Nakon toga nanesite još jedan sloj maskare , pa sve ponovite onoliko puta koliko je dovoljno da biste ostigli željeni efekat. Ovaj princip je više za večernju varijantu odnosno za večernji izlazak , a ako želite svakodnevno da koristite onda vam savjetujemo da ova vlakna dodate samo na spoljašnje uglove trepavica.