Sneki je danas BOMBA, ali na snimku sa prvog nastupa ne liči na sebe (VIDEO)

0

Cela Jugoslavija je znala kada se na estradu pojavila Snežana Babić Sneki, koja je sve osvojila svojim vokalom, a verujemo mnoge i izgledom. Njen zaštitni znak su duge i prave noge, te je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica. 

Snežana Sneki Babić je srpska folk pevačica i glumica, koja je popularnost stekla krajem osamdesetih i devedesetih godina 20. veka. Najpopularnije njene pesme su: „Takni me, takni“, „Ja nisam prva ni poslednja“, „Harmoniko, sviraj sama“, „Caki, Cale“, „Moram da te napijem“, „Igračka“, „Sneki rep“ i drugima. Rođena je 1. oktobra 1967. godine u Pančevu. Živi i radi u Beogradu. Prvi album pod nazivom „Neka stari ko voleti ne zna“ izdala je 1988. godine. Od tada do danas snimila je 12 albuma i nekoliko singlova.

I danas nakon više od 30 godina važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi. Mora se priznati da iako je u svojim pedesetim godinama mami uzdahe svojih obožavaoca. Kako i sama kaže, za njenu uspešnu karijeru je najzaslužnija njena porodica, te kaže da nije postala pevačica, bila bi doktor. Sneki se okušala i u glumačkoj profesiji pa je glumila je u poznatom filmu „Tesna koža 4“ iz 1990. godine, te istoimenoj seriji iz 2015. godine. Jedna je od retkih pevačica koja je uspela da uprkos velikoj popularnosti, svoj privatni život zadrži daleko od očiju javnosti.

Mnogo ljudi se ne seća njenog prvog javnog pojavljivanja, ali mi vam danas donosimo taj video. Od tada je jako promenila svoj izgled. Tada je imala kratku crnu kosu i na sebi nosila narodnu nošnju. Također je imala i cvet u kosi.