SLOBODA I VOJIN U VELIKOM STRAHU ZA SVOJE KĆERKE- Glumica konačno otkrila šta se dešava- EVO ZAŠTO SU IH KRILI GODINAMA (FOTO)

0

Poznate ličnosti kao što su pevači i glumci veoma često privlače medijsku pažnju svojim kako svojim poslom tako i svojim privatnim životom. Mi vam danas donosimo jednu priču iz privatnog života poznatog glumca iz Srbije Vojina Ćetkovića i njegove supruge Slobode Mićalović. Pročitajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Pre svega, Vojin Ćetković je srpski glumac koji se proslavio glumeći u seriji „Porodično blago“ i u filmu „Zona Zamfirova“. Važi za jednog od najpopularnijih i najpoželjnijih glumaca na našim prostorima. Rođen je 22. avgusta 1971. godine u Kruševcu. Živi i radi u Beogradu. Kada su upitanju javne ličnosti kao što je Vojin, poznato je da su obično u braku ili vezi sa isto tako popularnim partnerom.

To je slučaj i sa njim te je on sa glumicom Slobodom Mićalović. Mnogi su mišljenja da je ovo jedan od najlepših poznatih parova u Srbiji. Sloboda Mićalović je jedna od najpoznatijih srpskih glumica. Rođena je 21. avgusta 1984. godine u Leskovcu. Ovaj poznati glumački par se retko u javnosti pojavljuje sa svojim ćerkama. Sloboda je denavno gostujući u jednoj emisiji otrkila zašto je to tako. Gostovala je u emisiji “Sve u svemu sa Marijom”, kod Marije Kilibarde. Ovo je svakako nešto što je mnoge zanimalo već dugi niz godina.

Sloboda je otkrila kako je Vojinova bila ideja da svoju decu sklone, ne da ih ne bi videli ljudi, već što smatraju da su njihova deca kao i svaka druga. Samo je jednostavno prerano da se i oni eksponiraju kroz svet medija i onim što je njihovim roditeljima svakodnevnica.