SLIKALA MEĐUNOŠJEM PROLAZNIKE: Stanija se sagla u lepršavoj haljini i onda je SEVNULO sve što nije za MALOLETNIKE!

0

Stanija Dobrojević je jedna od prvih starleta koja se pojavila u javnosti i još uvek je itekako prisutna. Javnost ju je upoznala 2008. godine kada su na internetu osvanule njene provokativne fotografije za koje je ona tvrdila da su objavljene bez njenog znanja. Od tada se nije mnogo promenilo, sem što je ona mnogo više popularnija. U nastavku teksta saznajte o čemu je reč!

Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom. Sebe smatra borcem jer se rano osmamostalila i počela zarađivati za život. Iako je priznala za sebe da je zahtevna, smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Naime, u novom izdanju popularn Pinkove emisije Paparaco Lov, svi gledatelji su imali priliku da vide Staniju Dobrojević u “prirodnom izdanju”. Ona se trenutno nalazi u Americi i sudeći po fotografijama, izgleda da se veoma dobro provodi. Ona boravi u vrelom Majamiju i to bez svoje jače polovine, bivšeg zadrugara Marka Markovića. Veliku medijsku pažnju je izazvalo opet njeno slobodnije izdanje, zbog kojeg su se prolaznici itekako okretali za njom.

Na sebi je imala lepršavu haljinu, koja je više otrkivala nego pokrivala, a dovoljno je reći da je uz to duvao vetar. U jednom trenutku joj je “sevnula” zadnjica, te ono što je zabilježeno fotografijom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Naime, radnik obezbeđenja je upozorio Staniju da nepropisno parkira, ali ga je ona šarmirala, te je prošla.