SLIKA IZ APARTMANA U GRČKOJ HIT NA INTERNETU: Kad vidite donji deo slike, VALJAĆETE SE OD SMEHA!

0

Već uveliko smo u vremenu letnjih godišnjih odmora koje mnogi od nas žele iskoristiti tako što će otići negde na more. Kada je u pitanju Balkan, ljudi obično biraju hrvatsko primorje ili Crnu Goru. Tokom pandemije bio je itekako popularan i Neum u Bosni i Hercegovini. Oni koji imaju malo dublji novčanik se odlučuju za Grčku, Tursku ili neku tropsku destinaciju.

Kada je u pitanju Grčka, poznato je da se veliki broj Srba odlučuje za nju i po mišljenju mnogih to je mesto gde se oni osećaju najlagodnije. Srbi i Grci su po svemu sudeći prijateljski narod pa iz tog razloga već mnogo godina Srbi odlaze tamo na more i letnji odmor.

Zbog toga što je Grčka tako poznata svetska destinacija jako je teško doći do smeštaja naročito narodima sa Balkana koji većinom nemaju toliko dubog džep. Apartmani, hoteli su popunjeni turistima iz celog sveta pa tako i sa Balkana. Ukoliko niste na vreme osigurali svoj boravak velika je verovatnoća da ćete sada teško pronaći prazan apartman. Isto tako, temperature u Grčkoj su recimo znatno visočije nego u Hrvatskoj. Ipak je njihovo more nešto više otvorenije prema Mediteranskom moru. Zbog toga je jako teško spavati i boraviti u zatvorenom prostoru.

Sada vam donosimo šta je jedan čovek fotografisao kao rešenje ovoga problema. Naime, na fotografiji se može videti balkon apartmana i na njemu cela porodica kako spava. Njima po svemu sudeći niti komarci nisu smetali pa su noć proveli spavajući napolju jer je teško izdržati u zatvorenom i zagušljivom prostoru gde u jednoj sobi imamo više osoba.