Slika govori više od 1000 reči: Evo s kim je Duško, umesto sa ženom Jelenom, došao na svadbu Terzićeve rođake! (FOTO)

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić važe za jedan od najvećih i najpopularnijih parova na Balkanu. Mnogi smatraju da je Jelena ogromnu popularnost postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Žuta štampa vrvi špekulacijama i lažnim vestima o ovom bračnom paru i kako Tošić aktivno vara Karleušu i kako im je brak i porodični život u raspadu. Ovaj nekadašnji fudbaler se u poslednje vreme bavi fudbalskim menadžerskim poslom, pa je zbog toga u zadnje vreme sve više i više na putu, te manje provodi vreme sa suprugom Jelenom u njihovoj porodičnoj vili na Dedinju. Duško najčešće boravi u Turskoj, gde odseda i spava u ekskluzivnim hotelima. Paparaci su izvestili kako su uspeli da snime Duška kako izlaze iz njihove porodične kuće, što je znak da se vratio i da je njihov odnos uredu.

Međutim sada je i sam Duško na svom instagram profilu objavio jednu fotografiju koja potvrđuje da je u vili u Dedinju a mnogi koji su je vidjeli su komentarisali kako je za poziranje izabrao omiljeno mesto svoje supruge. Ta fotografija je nastala na mestu u dvorištu za koje je poznato da se njegova supruga voli fotografisati. Fanovi su bili oduševljeni njegovim outfitom i komplimenti su se samo nizali. Duško se inače vratio u Beograd zbog svadbe bratanice Zvezdana Terzića.

Mnogi su komentarisali da je upravo njegova supruga ta koja je uticala na njega kada je moda u pitanju, a ono što je zanimljivo je to da see opet pojavio bez nje jer je ona imala zakazane nastupe. Kako saznajemo, on se itekako dobro proveo u društvu svojih prijatelja iz svijeta fudbala.