SLAVICA ĆUKTERAŠ DONELA ŠOK ODLUKU! U jeku stravičnih tragedija, rešila da bude PRVA, evo šta je uradila i dala PRIMER SVIMA!

0

Nakon što je u Srbiji pokrenuta akcija da se ukine društvena mreža Tik tok, Slavica Ćukteraš je prva javna ličnost koja je uradila to i javno saopštila, a pozvala je i sve ostale da svoje naloge obrišu i da potpišu peticiju kako bi se ove mreže ukinule širom Srbije. Veliki broj javnih ličnosti imaju pomenutu platformu i na istoj su jako popularni, ali, sudeći po svemu, pojedini sadržaj koji se na datoj platformi prikazuje može se okarakterisati kao jako opasan za buduće mlade ljude i za generaciju, uzimajući u obriz cjelokupnu sitauciju, a isto tako i mnoge rizične i bizarne “izazove” kojima su djeca podlegla kako bi imali što više pregleda na mreži i bili što više praćeniji i na sebe skrenuli pažnju.

Mnogi su podržali Slavicu u ovom koraku, zbog toga što se unazad danima mogu vidjeti uznemirujući snimci i poruke na kojim djeca drže pištolje, podržavaju ubice te dijele potresne parole i sadržaje. Dok pojedini navode kako bi zabrana ove aplikacije značila ukidanje slobode govora, pjevačica se odlučila ipak na ovaj korak, a poznato je da je ona bila na pomenutoj mreži jako praćena, te je sa svojim pratiocima stalno dijelila zabavne snimke, ali se odlučila na taj korak da ugasi svoj profil.

Ostaje nam da vidimo da li će njenim koracima krenuti i ostale njene kolege u narednom periodu “Ja sam obrisala svoj nalog na Tik toku”- napisala je pjevačica i podjelila je svoju odluku na svom Instagram storiju. Moramo reći da je ovo lijepa gesta od pjevačice.