SKINULA SE SLAVNA GLUMICA (53) I POKAZALA ZANOSNU FIGURU U KUPAĆEM: Na mrežama je urnisali kometarima, svima smeta ovo: Ti si DAMA

0

Katherine Zita Jones trenutno je na prijeko potrebnom odmoru na šarmantnom talijanskom otoku Capri. Glumica je na Instagram postavila brojne fotografije na kojima je uživala u prekrasnom krajoliku otoka, a neke od njih prikazuju je u kupaćem kostimu. Iako je nekolicina obožavatelja pohvalila njezinu ljepotu, bilo ih je i onih koji su izrazili nezadovoljstvo njezinim napućenim izrazom lica. Unatoč negativnim povratnim informacijama, 53-godišnja glumica nije dopustila da je to pogodi te je odlučila proslaviti 23. rođendan svog sina. Uz fotografije s odmora, Katherine je na društvenim mrežama podijelila i iskrenu poruku za sina Dylana kojeg dijeli sa suprugom Michaelom Douglasom.

Prije 23 godine, na današnji dan, moj sin Dylan Douglas došao je na ovaj svijet. On je dar koji me uvijek iznova oduševljava. Moje obožavanje je beskrajno, ljubavi moja”, izrazila je. Michael i Katherine također imaju kćer po imenu Keris, koja ima 20 godina. Osim toga, Michael ima sina po imenu Cameron, koji ima 44 godine, iz prethodnog braka, a čiji se rođendan poklapa s Dylanovim. U posljednje je vrijeme niz poznatih pojedinaca napustilo svoja holivudska prebivališta i otputovalo u svoje ljetne rezidencije diljem svijeta. Među njima su Catherine Zeta Jones i Michael Douglas, glumački moćni par, a oni trenutno uživaju u Portofinu.Paparazzi su ih snimili dok su večerali u lokalnom restoranu, gdje su viđeni kako se drže za ruke i gledaju jedno drugom u oči.53-godišnja glumica zapanjila je u kraljevsko ljubičastoj haljini.

Iako je Katherine nedavno dobila nadimak “Kraljica botoksa”, ne može se poreći njezin trajni šarm i ljepotu. Godinama se smatra oličenjem prirodne ljepote u Hollywoodu. Njezin partner, Michael, u dobi od 78 godina, dokaz je mogućnosti dugotrajne ljubavi u industriji u kojoj veze imaju kratak vijek trajanja. Par je prkosio izgledima vjenčanjem 2000. godine i zajedno podigli dvoje djece – Dylana i Keris. Unatoč kritikama u vezi s njihovom razlikom u godinama od 25 godina, na njihovu vezu ne utječu glasine i negativnost. Oni su svijetli primjer para koji je prevladao nedaće.