SKANDALOZNI DOKAZI: Svi će pričati o onome što je SEVERINA uradila Jeleni Karleuši! (FOTO)

0

Svakodnevno imamo priliku da čitamo o poznatim ličnostima sa estrade, najviše zbog kontraverzi iz njihovih privatnih života i čini se da čim određenim poznatim osobama malo opadne popularnost urade nešto skandalozno i tako se vrati jer se onda krene pisati o njima. Majstor takvih stvari je definitivno Jelena Karleuša o kojoj se definitivno najviše piše. Svedoci smo kakvu je lavinu medijske pažnje privukla na sebe nakon što je početkom meseca saopštila javnosti da se razvodi nakon 14 godina od Duška Tošića.

Takve osobe obično imaju i višemilionski broj pratitelja na društvenim mrežama, a kada pomislimo na takav profil osobe, definitivno nam prva na um pada pored Jelene i Severina, koja je verovano i najkontroverznija javna ličnost ikada kada uzmemo u obzir “njenu istoriju” zbog koje se definitivno proslavila.

Sada nakon toliko godina ona je česta tema medija kako zbog svog javnog tako i zbog privatnog života. Nedavno je bila u skandalu zbog suđenja, a isto tako razvela se od dosta mlađeg Igora Kojića koji je sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe. Ona i poput Jelene često postavlja slike na društvenim mrežama a to su obično fotografije gde pokazuje svoje luksuzne modne kreacije i lokacije koje posećuju.

Tako je nedavno objavilo nešto što je mnoge podsetilo na to da je istu stvar uradila i Jelena. Naime, Jelena je poznata pored muzike i kao neko ko postavlja razne modne i viralne trendove pa vam tako donosimo poređenje gde se veruje da je Severina iskopirala Jelenu.  Dakle, Severina je pozirala u identičnoj odevnoj kombinaciji ali i pozi kao Jelena 12. avgusta 2021. godine.