SKANDALČINA: Đorđe David došao na rođendan kod Anastasije pa PONIZIO CECU! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija važe za jedne od najpopularnijih i najvećih javnih ličnosti, naročito kada uzmemo u obzir bogatu muzičku karijeru Cece. Njena privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

25. maja je u Beogradu proslavila svoj rođendan Anastasija Ražnatović. Nema sumnje u to da je ovo bila velika proslava, a najviše se pisalo i o tome što je njen dečko Nemanja Gudelj konačno došao i upoznao njenu porodicu. Kako saznajemo, Anastasija nije htela nikakav vid pomoći od svoje majke kada je u pitanju organizacija. Navodno ju je sve ukupno koštalo vrtoglavih 10.000 evra, a sama torta je bila 300 evra.

Također, kako saznajemo, susret Gudelja i Ražnatovića je bio spektakularan kao i sam čin kada je Nemanja uručio rođendanski poklon vredan čak 12.000 evra. Također, mnoge poznate ličnosti su također pozvane. Pojavila se i špekulacija da bi se ova veza, iako veoma kratko traje, mogla završiti brakom. Anastasija dakle živi na relaciji Beograd-Sevilja, jer Nemanja inače igra za fudbalski klub Sevilja i kako stvari stoje, nema nameru da se uskoro seli iz Andaluzije.

Sama Anastasija je itekako blistala na rođendanu, a imala je na sebi haljinu, salonke koje su bile neutralne i kosu koja je bila sveže uvijena. Ono što je mnogima ostalo upamćeno je i to da je među poznatim gostima bio prisutan i Đorđe David. On je donedavno bio u svađi sa Cecom, te je rekao da Anastasija već sada puno bolje peva od svoje majke.