Trenutno Vijesti

SKANDAL: Sprska voditeljka dobila otkaz UŽIVO pred milionima, NAPUSTILA emisiju ponižena, nastao muk u studiju (VIDEO)

Iako mnogi misle da je voditeljski posao lak i glamurozan to uopšte nije tako. Da bi pripremili neku emisiju koaj traje pola sata ili sat uloženo je jako puno vremena i truda a ovi ljudi  moraju biti uvijek raspoloženi i nasmijani bez obzira na svoje probleme.

Pored toga moraju biti i lijepo obučeni i uredno izgledati cijelo vrijeme a što je najvažnije moraju biti i jako snalažljivi posebno kada se radi o emisijama koje idu uživo i u kojima nema šanse za ispravku eventualnih grešaka. Ako je tip emisije takav da se u studiju nalaze i gosti onda voditelj mora znati da postavi prava pitanja i da svog gosta na neki način navede da na njih i odgovori pa čak i ako su neprijatna.

Desilo se dosta puta da se gost inaljute zbog postavljenih pitanja napuste studio u bijesu a jedan od najzahtijevnijih zadataka trenutno kada je voditeljski posao u pitanju je vođenje rijaliti programa koji su inače iznimno popularni u našem regionu. Naime učesnici rijalitija nisu poznati po svojoj moralnosti i učtivosti i tu imamo stvarno svakakvih profila ličnosti sa kojima je jako teško civilizovano i kulturno razgovarati. Oni odmah skaču na prvu i ako se osjećaju napadnuti nekim postavljenim pitanjem znaju jako burno da reaguju.

Voditeljica Parova je sve ovo osjetila na svojoj koži prlikom gostovanja Jovane Novaković Šmizle a kada je u toku njihovog razgovora puštena pjesma u pozadini. Radilo se o pjesmi Petra Graše koja je svirala i kada je Jovanu zaprosio njen dečko Uroš. Jovana je na ovo reagovala riječima da je voditeljka dobila otkaz i da može da ide a na pitanje zašto rekla je da napusti studio. Voditeljka je ustala i pošla da napusti studio a Jovana je onda pozvala nazad i rekla joj da se šalila.

Oglasi – Advertisement