Trenutno Vijesti

SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU: Ani Korać prijeti zatvor jer je varala ljude preko interneta – EVO kako je ljudima izvlačila novac! (FOTO)

Ana Korać je široj javnosti postala poznata kao učesnica najpoznatijeg rijalitija u regiji, Zadruge, a sada je postala meta medija jer je procurila informacija da je istražni organi terete za jedan vid prevare na internetu.

Ona je organizovala igru na sreću u kojoj je glavna nagrada trebao biti automobil čija je vrijednost bila oko 25 hiljada eura. Prema pisanju Srpskog Telegrafa, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju i objavu u kojoj je pozvala ljude da uplate na njen privatni račun iznos od dvije hiljade dinara da bi mogli da učestviju u izvlačenju čija je glavna nagrada automobil.

Prema pravilima koje je ona objavila u igri mogu učestvovati samo oni koji uplate ovaj iznos koji važi za građane Srbije a za one iz inostranstva je on 17 eura i prvih pet hiljada osoba koji slikaju i pošalju fotografiju svoje uplatnice ulaze u izvlačenje. Ana je napisala da je ovo odlična prilika da za samo dvije hiljade dinara osvojite automobil u relativno maloj konkurenciji jer će biti samo pet hiljada učesnika.

Ona je još i dala obećanje da će sretnom dobitniku ona lično dovesti auto. Ana ili nije znala ili nije marila za zakonske odredbe koje kažu da privatna lica ne mogu organizovati nagradne igre a Goran Popović iz Nacionalne oorganizacije potrošača Srbije je rekao da postoji veliki broj ljudi koji su naivni i koji će vjerovatno i uplatiti taj novac koji Ana traži. oOn je na kraju dodao da Anu treba prijaviti policiji jer je nezakonito to što je uradila.

Oglasi – Advertisement