Trenutno Vijesti

SKANDAL! Karleuša uništila takmičara svojim komentarom i rasplakala njegove roditelje: “Tebe treba zakonom zabraniti da postojiš, stid me što uopšte moram pričati o tebi”

Svi koji redovno prate muzičko takmičenje Zvezde Granda znaju da se tu jako često dešavaju velike rasprave između članova žirija a vezano za njihove ocjene i komentare na nastup i pjevanje takmičara. Naravno u svemu tome prednjači Jelena Karleuša koja nema dlake na jeziku i koja zna i te kako da pretjera i dosta puta je baš izvrijeđala takmičare uglavnom zbog njihovog izgleda.

Posebno su joj na meti pjevači i pjevačice koji imaju problema sa viškom kilograma i oni koji imaju stajling koji se njoj ne sviđa kao što je bilo u zadnjoj emisiji. Naime, u jednom trenutku su se na sceni Zvezda Granda našli Aleksandar Josifovski iz Ohrida u Makedoniji i Tarik Jašar koji je stigao iz Sarajeva.

U dalje takmičenje je prošao Aleksandar koji je dobio pet glasova dok je Tarik dobio četiri a nakon ovakvog rezultata je došlo do velike rasprave i skandala koji je naravno izazvala Jelena svojim komentarom. Nekim članovima žirija nije bilo jasno kako su njihove kolege Tariku uopšte mogli dati glasove kada je imao po njihovom mišljenju jako loš nastup.

Karleuša se onda obratila lično takmičaru i rekla da njemu pojedinci iz žirija pričaju bajke jer je Aleksandar s njime pomeo pod. Ona je Tariku rekla kako je razočarana u njega i kako je očekivala puno više. Smatra da on nikada neće biti dobar pjevač a zatim je rekla da bi njemu i njemu sličnim trebalo zabraniti postojanje i da je nju stid što uopšte mora da ga komentariše i priča sa njim.

Oglasi – Advertisement