SKANDAL: Đoković brutalno iskren: DESIT ĆE SE OPET! Svi zanijemeli od ovih riječi, šta se dešava sa PRVIM REKETOM SVETA? – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

SKANDAL: Đoković brutalno iskren: DESIT ĆE SE OPET! Svi zanijemeli od ovih riječi, šta se dešava sa PRVIM REKETOM SVETA?

Koliko je ova godina za njega dobro krenula na sportskim terenima tako je u pandemiji korona virusa mnogo toga pošlo naopako. Prvi reket svijeta Novak Đoković se našao na meti svih svjetskih medija kada je za vrijeme karantina izjavio da nije sigiuran da će primiti vakcinu protiv korone kada i bude pronađena jer nije siguran šta se u njoj nalazi.

Iako je ova njegova rečenica izvučena iz kontesta i iako je rekao javno ono što mnogo ljudi misli, njega su bukvalno razapeli i prozvali antivakserom. Nakon toga je poslije ukidanja karantina i vanrednog stanja, Novak organizovao Adria Tour koji je imao sasvim lijepu namjeru i bio je humanitarnog karaktera a završio je neslavno jer su se neki od učesnika i organizatora zarazili koronom pa tako i sam Novak a i njegova supruga.

Opet su svjetski mediji iskoristili ovaj slučaj da ga kritikuju i svakakve uvrede su stizale na njegov račun. Kada se napokon održao prvi veći turnir nakon početka pandemije US open, svi ljubitelji tenisa su došli na svoje a Novakovi fanovi su bili sigurni da će on osvojiti svoj 18- i Grand slam turnir posebno zato što u Njujork nisu došli ni Nadal a ni Federer.

A onda se u osmini finala desilo da je Đoković nenamjerno lopticom pogodio linijskog suca i uslijedila je njegova diskvalifikacija i opet su se mnogi naslađivali zbog onoga što mu se desilo. Novak se nije oglašavao u javnosti ali je poznato da učestvuije na turniru u Rimu i tu je po prvi put razgovarao sa noviarima. Na pitanje o njegovom mišljenju o tome što se desilo na US openu Novak je rekao da će se truditi da se to nikada više ne ponovi ali ne može da obeća da se nešto slično neće desiti.

Oglasi – Advertisement