Trenutno Vijesti

SJEĆATE SE NJE? POBIJEDILA JE U NIKAD NIJE KASNO, A SAD SE TRANSFORMISALA: Duga plava kosa, smršala, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Grand produkcija je uvijek imala odlične ideje kada su u pitanju muzička takmičenja pa pored Zvezda Granda koje su nesumnjivo najgledanije i koji se emituje već 14 godinia i novi projekat pod nazivom Nikad nije kasno je bio popularan.

Svi koji su pratili ovaj šou se sjećaju Nihade Kapetanović iz Kiseljaka koja je imala raskošan i divan glas i koja je pobijedila na ovom takmičenju što joj je otvorilo mnoga vrata kada je njena pjevačka karijera u pitanju. Ona je postala jako tražena za nastupe u Bosni i Hercegovini i Nihada je sretna što joj je ovo takmičenje promijenilo život i to u njenim starijim godinama.

O tom svom iskustvu i promjeni koju je doživjela nakon pobjede ona je pričala i za Grand online i rekal je da joj se prije svega znatno poboljšao i njen životni standard. Rekla je da joj je ovo takmičenje pomoglo da izađe iz anonimnosti i da je sada poznata i van granica Bosne i Hercegovine i da joj iz iniostranstva pristiže sve veći broj ponuda koje su i bolje plaćene.

Nihada je i na platformi you tube sa svojim izvođenjem pjesme Eh, kad bi me majka ponovo rodila uspjela sakupiti oko deset milona pregleda a i druge pjesme koje je pjevala u takmičenju imaju također milionske preglede. Nihada je rekla i da joj ova pjesma jedna od najskupljih na njenim nastupima a inače je ova pjesma koju pjeva Zorica Bruncliok jako popularna. Nihada je poradila i na svom izgledu i sada ima plavu kosu i malo je smršala.

Oglasi – Advertisement