SJEĆATE SE MALOG STANOJA IZ MONTEVIDEA: Evo kako danas izgleda, frajer za kojim se dame okreću (FOTO)

0

Glumac koji se zove Predrag Vasić je zaista sve ljubitelje filma iznenadio sa likom kojeg je tumačio, a to je bio mali Stanoj koji je u tome filmu i isto tako seriji glumio, a koji se zove “Put za Montevideo”.

U to vrijem kada je stekao čuveno ostvarenje u kinematografiji je imao samo 13 godina, dok se može primijetiti da se u međuvremenu njemu desilo mnogo toga. U današnje vrijeme ovaj glumac ima 23 godine i pustio je bradu, dok je nasmijan isto kao u mlađim danima kada je stekao veliku popularnost, pa sada pogledajte i kako izgleda danas:

Zbog svojih monologa u filmu “Montevideo” je on dovodio gledaoce do suza, dok on u privatnom životu vodi bitke koje neki ljudi koji su dosta stariji od njega nisu vodili. Može se reći da njega život nije nikada mazio, dok se on može pohvaliti da je sa svoje 23 godine on izrastao u jednog sjajnog čovjeka koji je velikog srca i plemenite duše.

U devedesetim godinama prošlog vijeka je porodica od ovoga glumca bila zapravo primorana da prodaju svoju kuću na Kosovu, a nakon što su prodali svu svoju imovinu, onda su došli u Beograd.

Nakon što su tamo došli, onda je Predrag počeo da snima filmove i to veoma rano, pa je već sa samo šest godina on bio u francuskom filmu “Largo Winch”, gdje je on kadar dijelio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem.

Ovaj glumac je rekao da je radi teške situacije u porodici on honorare od filmova svojoj porodici davao kako bi oni imali dovoljno sredstava za život.