Sjećate se Kebine kćerke Nataše: Živi daleko od luksuza i raskoša – pogledajte i sami (Foto)

0

Možda se vi sjećate kćerke od poznatog pjevača Kebe, a ona inače već 11 godina živi u Americi i čitavo to vrijeme ona pokušava dobiti zelenu kartu, dok se sada vodi kao azilant i ono što je u tome problem jeste da ne smije napustiti Ameriku.

Nekoliko se puta govorilo u medijima kako ona živi luksuznim životom u Americi, ali kada se saznala istina, pokazalo se da je ipak malo drugačija situacija. Nataša Kojić inače živi u naselju gdje živi radnička klasa i ona živi u iznajmljenoj kući za koju se saznalo da plaća mjesečno 1300 dolara plus režije koje napravi.

Inače sada boravi u predgrađu Los Anđelesa i tu nema nikakvog luksuza kojim se često hvale djeca od poznatih pjevača sa naših prostora preko društvenih mreža. Čak se i mnogo puta dešavalo da se neke pjevačice ili djeca od poznatih ličnosti slikaju pored nekih luksuznih hotela samo kako bi se to vidjelo, a uopšte tamo ne prespavaju.

Nataša je inače aplicirala za zelenu kartu, te je navela kao razlog da je ona pripadnica LGBT populacije, pored toga što to ne pokazuje javno i što još uvijek nije sigurno da li je ona pripadnica te populacije ili je to samo odlučila iskoristiti kako bi dobila zelenu kartu.

Na takav način pokušava da dobije zelenu kartu, a Nataša inače već dugo godina nije bila u Srbiji u svome rodnom mjestu upravo zbog toga što ne smije da napusti državu i još uvijek nije poznato do kada će to trajati.