Zanimljivosti

SJEĆATE LI SE SERIJE ‘BJEKSTVO IZ ZATVORA? Glavni glumac ZALUDIO JE MILIONE ŽENA, danas ima 48 godina! Evo kako danas izgleda

Da li se vi sjećate serije “Bjekstvo iz zatvora”?

Prva epizoda emitovala se čak davne 2005. godine, kada je poznati glumac Ventvort Miler zaludio brojne žene širom svijeta. Ukoliko dođe do snimanja šeste sezone, u njoj neće glumiti danas 48. godišnji Miler, jedan od dvojice glavnih glumaca, zbog toga što je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavio da je gotovo sa tim.

Kao razlog kraja tako značajne ere, on je naveo slijedeće:

– Ne želim više da glumim heteroseksualce, njihove priče su već dosta puta ispričane. Shvatam da je ovo razočaravajućem žao mi je – rekao je popularni glumac.

Ventvort je prije sedam godina javno priznao da je homoseksualac. Uz burne reakcije razočaranih obožavaoca koji su uz spomenutu seriju odrasli, javio se i glumac koji je glumio njegovog brata, Dominik Persel.

– Brate, bilo je mnogo zabavno. Kakva je to luda vožnja bila, a ja te podržavam i shvatam tvoje razloge. Drago mi je da si tako odlučio, i zbog svog zdravlja i zbog cijele istine – podržao ga je.

Oglasi – Advertisement