SJEĆATE LI SE PIPI DUGE ČARAPE? Glumica danas ima 61 godinu, SAMO JE OSMIJEH OSTAO ISTI, EVO KAKO IZGLEDA!

0
292

Pipi Duga Čarapa je poznata kao najjača djevojčica na cijelom svijetu, ima crvene pletenice koje stoje uspravno i pjege po licu, protivriječi odraslima i nema baš neke posebne manire.

Živi bez i jednog rodielja sa svojim majmunom i pjegavim konjem, a najbolji prijatelji su joj brat i sestra Anika i Tomi. Njen lik je u seriji koja je snimana prije 50 godina, tačnije 1969. godine, tumačila tada desetogodišnja Šveđanka Inger Nilson.

Inger Nilson, je najpoznatija po ulozi ove crvenokose djevojčice, poslije uloge u seiji kao i u filmu u tri nastavka o “Pipi Dugoj Čarapi” snimanih 1969. i 1970. godine, ostavarila je i par manjih uloga koje nisu zapažene kao ova. I danas kad vidimo sve njene fotografije možemo da prepoznamo jednu zaigranu djevojčicu.

Danas, Inger radi kao sekretarica u Stokholmu i u potpunosti je posvećena svojoj porodici, djeci i suprugu, a s vremena na vrijeme prihvati i neke manje uloge. Prije deset godina, ona je učestvovala u jednom rijaliti šou u kojem nekolicina poznatih osoba boravi u džungli par nedelja.