Sjećate Li Se Dječaka Koji Je Sa Dvije Godine Pušio 40 CIGARETA DNEVNO? Evo Gdje Je Sada I Kako Izgleda, ODUŠEVIT ĆETE SE

0

Ova slika kruži već nekoliko godina na internetu, a svi se pitaju gdje ovaj dječak sa slike, kako danas izgleda i je li se šta promijenio.

Naš sajt je odlučio da se malo raspita i da pronađemo nešto više informacija o ovom dječaku, koji više nije dječak, nego je odrasli muškarac.

Njegov otac je nekad imao problema sa pušenjem, pa nije jasno kako su dječaku tada dopustili da puši, kad je njegov otac imao velikih problema sa cigaretama.

Priča koja je uzbunila roditelje i socijalne službe širom svijeta.

Nakon što je bio javni linč na roditelje, oni su uspjeli da izvrše pritisak na sina, pa je dječak uspio smanjiti količinu cigareta, potoom je potpuno rpestao.

Otkrila je i dječakova majka kako je dječak bio jako bolestan, imao je problema sa kašljem, mnogo je kašljao, a liječnik je rekao da hitno mora prestati s cigaretama.

Ardi je tako svoju ovisnost zamijenio hranom.

Radi svega toga, dječak se počeo gojiti, pa je imao zdrastvenih problema, stručnjaci su reklil da se teško odreći nekih svojih životnih navika koje usvojite u ranom djetinstvu.

Doktori su nakon toga morali da intervnišu, pa su ovom mladiću ugradili gastrični bajpas, kako ne bi od pretjerane gojaznosti umro, a on danas normalno živi, ima normalnu kilažu, rekli su.

Deset godina je bilo lani tačno otkad je on prestao pušiti.

Da li biste nam vi imali nešto reći za njega, šta mislite vi? Da li vi poznajete nekog ko puši kao dijete, i ko nije prestajao nikako? Jesu li vam poznate situacije?