SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE! STIŽE NAJVEĆA POMOĆ DRŽAVE DO SADA: USKORO JOŠ NOVCA NA RAČUNU! U decembru leže novac, A OVO SU SVI DETALJI…

0

Ova pomoć koja će da bude isplaćeni u decembru je namijenjane za sve one koji se nisu prijavili za prethodnu pomoć, što znači da se mogu prijaviti svi građani koji se ranije nisu priijavili.

Ipak, svi oni koji su dopili po 30 eura u maju i novembru se ne moraju prijaviti, te je ova aktuelna prijava za 20 eura otvorena za građane koji su postali punoljetni u međuvremenu ili koji su dobili državljanstvo, te prebivalište ili oni koji su se predomislili da ipak žele pomoć od svoje države.

Ova prijava je inače moguća na portalu Uprave na trezor: https://idp.trezor.gov.rs/. Kada unesete svoje lične podatke, onda će oni da budu zavedeni i status će se moći provjeriti na portalu, pa poslije obrade tih podataka će građani koji sus e prijavili dobiti iznos dopunske pomoći koju će inače moći da podignu sa svog ili sa namjenskog računa.

Ta pomoć će inače da bude uplaćena prvo penzionerima i korisnicima socijalne zaštite, te osobama koji izdržavaju zatvorsku kaznu, a 8. i 9. decembra će svi da dobiju. Pored te uplate u mjesecu decembru će penzioneri i moći da računaju na pomoć koja će da ide početkom sljedeće godine, pa će tako njima najkasnije do početka marta da bude isplaćeno po 20 hiljada inara, što je inače oko 170 eura.

Isto tako će penzionere da sleduje i povećanje primanja koje će da stupi na snagu sljedeće godine, pa će da iznosi čak šest posto na svaku penziju i tako će primanja za 1,7 miliona penzionera da budu uvećana od januara sljedeće godine.