SINU ŠKOLU PLAĆA 5.000 EVRA Dara Bubamara upisala naslednika u najelitniju ustanovu! Na raspolaganju su mu vozač, teniski tereni, jelovnik iz snova

0

Pjevačica Dara Bubamara je više puta rekla da njen sin pohađa privatnu školu u koju idu djeca uspješnih roditelja, političara, sportista.Njen sin pohađa veoma cenjenu privatnu osnovnu školu u Novom Sadu, gde je godišnja školarina 5.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.Ova škola je veoma luksuzna, o čemu svedoče i teniski, košarkaški i fudbalski tereni. Sadrži i salu za fizičke aktivnosti, posebnu kuhinju, te učionice sa najsavremenijom opremom. Osim toga, tu je i privatni doktor u osoblju.

U cijenu od 5.000 eura uključena je cjelodnevna nastava od 8 do 16 sati, gdje postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa studentima. Ovo je nevjerovatna prilika za učenje od nekih od najboljih umova u ovoj oblasti.

Ova cijena uključuje doručak, voćnu užinu, ručak i slatku užinu. Škola ima četiri menija koji su prikladni za djecu, a jedan od njih uključuje rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok za ručak.Postoji mogućnost prevoza u mini kombijima u okviru škole, koji učenike mogu odvesti kući-škola ili škola-kuća.

Radojka Adžić ljubav prema pevanju i glumi pokazala je još u mladosti, nastupajući na raznim muzičkim događajima širom bivše Jugoslavije.Ubrzo nakon toga gostovala je na koncertu Nove Kale. Sa 12 godina predstavljala je Vojvodinu na “Zmajevim dečijim igrama” u Novom Sadu i osvojila prvo mesto. Dve godine kasnije pobedila je na izboru “Najlepši glas Jugoslavije”.