Sin Dare Bubamare uradio isto što i majka: Ceo Instagram je šokiran fotografijom koju je Kosta Kesić objavio, uverite se sami (FOTO)

0

Razvod Milana Kesića i DAra Bubamare nije uticao loše na njihovog sina Kostantina, jer su roditelji ostali u dobrim odnosima što je jako bitno za dijete. On je bio dijete kada su se razveli, pa nije doživio negativne posljedice razvoda ili nedostatak prisutnosti oba roditelja. S obzirom da je provodio više vremena sa Darom, nije ni čudo što je zavolio vremenom muziku, s obzirom na to da je Dara popularna pjevačica. Iako možda više liči izgledom na oca, Konstantin nasljeđuje majčine osovine, manire i stil.

S obzirom da ulazi u tinejdžerske godine, počeo je da pokazuje više svoje osobnosti na društvenim mrežama. Iz tih objava je vidljivo da dijeli majčinu strast prema luksuznom životu i brzim autima. Dara je govorila uvijek bez problem o svojoj ljubavi prema dobrim automobilima, iako je dobijala kritike za prebrze vožnje.

Njen sin pokazuje istu sklonost prema luksuzu i brzim autima, kao može da se vidi i na njegovom instagramu. Iako nema i dalje dovoljno godina da vozi automovil, jer je prošle godine tek napunio 13 godina, on će morati sačekati još par godina kako bi položio vozački ispit. U skupocjenim automobilima će ga do tada voziti njegovi roditelji. Konstantin pohađa privatnu školu i postiže akademski uspjeh. Dara je govorila često da on govori tečno tri strana jezika, i da ima ambicije da postane poznat i uspješan, a s obzirom na to da ima dosta sličnosti sa Darom, vjerujemo da će postati zvijezda. Ostaje nam da vidimo na šta će ispast jen sin za par godina.