Simptomi koji vam govore da su vam crijeva puna parazita – Ukoliko koristite OVU namirnicu uklonit ćete ih za tren oka! – Savjeti za deset
Savjeti

Simptomi koji vam govore da su vam crijeva puna parazita – Ukoliko koristite OVU namirnicu uklonit ćete ih za tren oka!

Bez obzira na to što se paraziti mogu činiti kao “stvar prošlosti” mnogima od nas zbog načina života kojeg živimo, oni su itekako još uvijek aktuelan problem.

Paraziti i dan danas muče milione ljudi širom svijeta, ali problem jeste u tome što ih je ponekad zaista teško dijagnosticirati na vrijeme.

Neki od glavnih pokazatelja da imate parazite su natečen stomak, gubitak apetita, loš zadah, krv u stolici, migrene, povraćanje, sluz u stolici ili nemogućnost da se udebljate.

Ali pored svih tih pokazatelja jedan od njih je najčešći kod većine ljudi, i najlakše ga je uočiti, a to je stalna glad.

Ukoliko ste uvijek gladni bez obzira koliko jedete i jednostavno se ne možete zasititi postoji velika mogućnost da imate parazite u crijevima.

Morate da znate da konzumiranjem više hljeba (bijelog) i slatkiša hranite parazite samo više, tako da morate da pazite na svoju ishranu posebno u slučaju da mislite da imate parazite.

Oglasi – Advertisement