Sha i Tara ponovo na djelu, ŠIMANOVCI SE TRESU OD AKCIJE! PUCALA TUŠ KABINA OD NJIHOVE AKCIJE! (VIDEO)

0
263

Kada se sve sabere i oduzme, TV programi, pogotovo TV Pink nema nikakvih problema sa gledanošću. Oni definitivno ubijaju što se tiče gledanosti, jer Željko Mitrović šta god da napravi to jako dobro prolazi. Zadruga je i dalje najgledaniji program, a svaki dan se sve više i više možemo uvjeriti i zbog čega je to sve tako.

Do sada smo uvijek navikli da gledamo Kulićke i Kristijana Golubovića u glavnim ulogama, a li sada imamo neke sasvim nove zvijezde što se tiče rijaliti programa. Ša i Tara su definitivno nove zvijezde rijalitija, jer je njihov odnos pod lupom, a najviše zbog toga jer mu žena kod kuće čeka pravi razvod braka, ali on definitivno nije mogao protiv sebe.

Njih dvoje su proteklih dana imali i malih svađa, a i osjetio se pritisak od cijele ove situacije koju Ša ima napolju. Tako su kasno sinoć nastavili da dejstvuju i u tuš kabini, bez obzira što se sve vidi i što je cijelo kupaltilo pokriveno sa kamerama. Ovu scenu smo već vidjeli prije nekih 10 dana, a oni su sinoć napravili reprizu za sve one koji su propustili taj prvi dio.

Međutim, ovaj put su bili puno glasniji, a čak su i neki od ukužana virili kroz vrata, ne bi li vidjeli bar malo od ove jako vrele akcije. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo, očigledno je da više ih nikako ne dira cijela situacija koju čeka poznatog repera kada izađe napolje.