Sramota! SEVNUO JOJ DONJI VEŠ u emisiji pa se počela PRAVDATI: ” Obratite malo pažnju i na moje koleginice!”.. (Foto)

0
137

Rada Manojlović poznata folk pjevačica, nedavno je gostovala u emisiji “AmiG show”, te joj se desila nezgodna situacija.

 

” To su naši standardi ljudi, o kojim sam vam nedavno pričala. Iako sam navikla na osude, ne mogu reći da me to i ne dotiče. Nikada mi nije bilo jasno kada bi ljudi samo o meni pričali što se tiče ovakvih stajlinga, a da pritom ne pričaju o mojim koleginicama, koje nastupaju isključivo u donjem vešu, u smislu raznih bodija sa tanga donjim djelom”, – odbranila se Rada.

– Ne moram vam govoriti koje su to moje koleginice, kad već svi vi dobro znate. Nisam mislila ništa loše kada sam ovo rekla, to je svakako garderoba koju mi moramo nositi na sceni, to su nosili i poznate svjetske zvijezde, kao što su Beyonce, Rihanna, Britney Spears, i tako dalje. – izjasnila se Rada

 

Uz to se opravdala da i nije pokazala donji veš uopšte

” Zaista mi je počelo to smetati da svi samo o mom miniću pričaju, kao i o donjem vešu koji je sevnuo, a da vam kažem, da to i nije donji veš nego dio koji je ušiven sa haljinom sa istim materijalom kostima “, objasnila je Rada.