SEVERINA UHVAĆENA SA OVIM ZAVODNIKOM!!! Ne može da odoli njegovom šarmu- SVI POSUMNJALI DA IMA NEŠTO… (FOTO)

0

Na prostorima Balkana sve tokom nekoliko decenija pojavilo zaista mnogo pop izvođača te su sve privukle medijsku pažnju kako muzikom i pevanjem, tako i izgledom i privatnim životom. Činjenica je da je muzička industrija a i mediji okrutni, mnogi od njih su se povukli jer nisu mogli da se nose sa tim, dok su neki i danas popularni i prave velike hitove.

Svi se sećaju kraja 1990-tih godina kada je na sebe pažnju privukla popularna Severina Vučković. Imala je imidž i pesme koje su je dovili do samog vrha estrade. Tokom svih ovih godina je menjala stilove pesama te i sarađivala sa raznim umetnicima. Sasvim je poznato da se mnoge zvezde primarno ne oslanjaju na svoju muziku ili talenat, već i na skandale, koji mnogim aktuelnim ličnostima pomažu da ostanu u trendu, te pomoću toga zarađuju još više novca.

Kada je u pitanju njen privatni život, poznato je da je posle srpskog biznismena bila u braku sa sportkim menadžerom Igorom Kojićem. Ona je sada u društvu još jednog čoveka, kojeg mnogi smatraju najvećim srpskim šarmerom. Naime, ona je na svome instagram profilu postavila video u kojem se jasno vidi da ne može da odoli šarmu i šalama poznatog glumca i producenta iz Srbije, Miloša Bikovića. Njih dvoje su snimili zapravo reklamu za jedan brend.

Mnogi su posumnjali da ima nešto između njih, iako je Biković znatno mlađi. Ipak, Severina važi za jednu od najpoznatijih žena na Balkanu koja svakako izgleda fenomenalno, pa su se zato pojavile mnoga nagađanja. Šta vi mislite? Da li ima nešto između njih dvoje? Pišite nam u komentare!