SEVERINA OTELA SESTRI ROĐENU KĆERKU- Okrenula sestričinu protiv rođene majke pa zapretila- ZADAVIT ĆU TE GOLIM RUKAMA (FOTO)

0

Mnogi od vas znaju ko je Severina Vučković. Ona važi za jednu od najkontraverznijih pevačica na Balkanskoj estradi i nema potrebe pominjati zbog čega je tako. Također sada se ona i njena porodica našla u centru medijskog dešavanja jer se u njihovoj porodici odvija jedna nova drama.

Kako prenose mediji, ni u njenoj porodici ne vlada skladan odnos. Ona je naime u sukobu sa sojom sestrom Marijanom, kojoj Severina brani da viđa njihovu majku Anu. Ova vest je medijima odjeknula prošlog meseca. Sada se javio novi sukob između Severine i Marijane, jer je Severina htela da preotme Marijaninu ćerku Miju Popović. Kako stvari stoje, Severina je okrenula ćerku protiv svoje majke. Jedan blizak izvor je na ovu temu rekao da ona Miju “drži pod svojim” i da nastoji da je nagovori da nema nikakav kontakt sa majkom. Također, saznajemo i da je čak zapretila svojoj sestri da će je udaviti.

Nakon što su Marijanu kontaktirali novinari ona je rekla da joj neće nikada biti jasni ljudi koji guraju svoj nos tamo gde mu nije mesto, te da ne želi da komentariše svoj odnos sa Severinom. Njoj najviše smeta to što je Mija Severinin “potrčko”, a ona je ta koja ju je odhranila i školovala te izvela na pravi put.

”Ono što Marijanu, kao Mijinu majku, veoma boli jeste činjenica da je Mia završila fakultet, da je školovana i pametna osoba, ali ne radi u struci, već radi kao Severinin potrčko. Žena to ne može više da gleda kako joj se kćerka uništava, a za to vreme Severina je ubeđuje da je to najbolji život i da je ona dio šoubiznisa. Ona na sve načine pokušava ćerku da prizove pameti, ali Severina ju je uhvatila u svoje kandže i napunila joj glavu glupostima toliko da ova više i ne razmišlja”.