SEVERINA JE PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU SA NJIM, NESTAO JE PA SE OPET NAŠAO U NJENOM ZAGRLJAJU: I dalje IZGLEDA BRUTALNO (FOTO)

0

Na prostorima Balkana sve tokom nekoliko decenija pojavilo zaista mnogo pop izvođača te su sve privukle medijsku pažnju kako muzikom i pevanjem, tako i izgledom i privatnim životom. Činjenica je da je muzička industrija a i mediji okrutni, mnogi od njih su se povukli jer nisu mogli da se nose sa tim, dok su neki i danas popularni i prave velike hitove.

Mnogi od vas se sigurno sećaju Amira Kazića poznatijeg kao Leo. Njega su sredinom devedesetih godina gotovo svi uspoređivali za Čolom i smatrali ga njegovim mlađim dvojnikom, a kružile su i priče da mu je čak on sin. Leo je uvek ovakve priče prihvatao kao kompliment i u par navrata i sam dokazao da je Čola bio njegov idol.

Srce je mnogim devojkama osvojio baladama, po kojima je ostao poznat, a onda se pojavio u spotu i objavio duetsku pesmu sa Severinom “Kreni”, koja je postala apsolutni hit. Međutim, posle nekog vremena, Leo se potpuno povukao iz javnosti i gotovo dve decenije o njemu nismo čuli ništa, a onda se ponovo pojavio u Severininom zagrljaju.

Svi se rado sećaju kraja 1990-tih i početka 2000-tih, jer je bilo mnoštvo ovakvih hitova. Isto tako i Severini je dobro došlo to što ima duet sa tada jako poznatim pevačem. Ali ona je nakon toga i brojnih skandala napravila jednu od najvećih muzičkih karijera na Balkanu, dok je Leo ostao pomalo zaboravljen. Danas Leo živi u Istri, radi kao kompozitor, a sa brojnim muzičkim zvezdama, među kojima je i Seve održava prijateljski odnos, pa nije iznenađujuće što je bio gost na proslavi njenog pedesetog rođendana, gde su ponovo ukrstili glasove i oduševili prisutne goste.