SESTRA MILANA STANKOVIĆA IZGLEDA KAO TOP MODEL: KRIJE JE OD JAVNOSTI, ALI ZBOG ČEGA, OVE FOTOGRAFIJE MORATE VIDJETI, SVE GORI??

0
191

Sestra Milana Stankovića iako bi svojom ljepotom lako mogla da parira i najuspješnijim modelima, ona se rijetko pojavljuje u javnosti, ali ona i milan su jako bliski

Nastasija, mlađa sestra jednog od najzgodnijih mladih pjevača na našim prostorima, prava je ljepotica i često privlači pažnnju nenanmjerno upavo zbog popularnog brata.

Ne morate pažljivo da pogledate njene slike da biste primjetili da ova mlada Obrenovčanka i njen stariji brat prilično liče – tu su iste oči i zadivljujući osmijeh, potpuno liče kao da su blizancui, samo što je ona mlađa dosta od njega.

Ovo nije jedina sličnost između njih: Milan Stanković i Nastasija Đukić završili su istu srednju školu – medicinsku i veoma su bliski. Njeni prijatelji na društvenim mrežama i fanovi njenog slavnog brata često je obasipaju komplimentima zbog jedinstvene prirodne ljepote i šarma kojim zrači.

Ono što je zanimljivo jeste da su Milana prije označavali kao osobu kojoj se sviđa isti spol. A danas djevojke lude za njima. Također on je imao burnu vezu sa Radom Manojlović. To je zaista interesantno u njegovoj prošlosti. Danas je Milan Stanković ubjedljivo jedan od najzgodnijih frajera na estradi.

Danas Milan ima mnogo hitova i prati trendove na estradi što se tiče i muzike ali i izgleda.

Vjrujemo da Rada i dalje žali za njim iako je sada sa Harisom Berkovićem. Čak se špekulisalo da je trudna, ali to su naravno samo tračevi. Pitamo se kako je Milan reagovao na te medijske natpise. Ipak neke osobe nisu jedne za druge. Radi više odgovoara Haris.