Šestorica policajaca izvukli par tinejdžera afroameričkog porijekla i pretukli ih bez razloga – Nove vijesti koje su potresle svijet! – Savjeti za deset
Vijesti

Šestorica policajaca izvukli par tinejdžera afroameričkog porijekla i pretukli ih bez razloga – Nove vijesti koje su potresle svijet!

Danas ćemo vam govoriti o grupici mladića afroameričkog porijekla koja su prije par dana pretučeni od strane šestorice policajaca koji nisu imali uopće nikakav razlog da se toliko nasilno odnose sa mladićima.

To se sve desilo u Atlanti u kojoj je danas uhapšeno šest policajaca zbog prekomjernog korištenja nasilja nad par tinejdžera tokom protesta za ubistvo George Floyd-a.

Također postoji slučaj mladog bračnog para po imenima Mesija i Pilgrim Jang koji su izvučeni iz svoje limzine i pretučeni na sred ulice.

Šef policije po imenu Eric Shields je izjavio da su policajci po imenima Mark Gardener i Ivory Striter otpušteni zbog uperivanja pištolja u Pilgrim Janga.

Građani Atlante izjavljuju kako se ne osjećaju sigurno sa ovim “čudovištima” na ulicama koji se pretvaraju da su policajci, a zapravo samo vrše nasilje nad građanima.

Ova situacija je zaista uspjela da šokira cijeli svijet, zaista nismo mogli očekivati takva ponašanja od policije Amerike.

Oglasi – Advertisement