Šepurio se novom tetovažom na plaži sve dok ga ovaj Japanac nije obrukao za sva vremena – Kada je saznao šta je zapravo istetovirao na sebe ovaj Srbin je propao kroz zemlju! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Šepurio se novom tetovažom na plaži sve dok ga ovaj Japanac nije obrukao za sva vremena – Kada je saznao šta je zapravo istetovirao na sebe ovaj Srbin je propao kroz zemlju!

Ovaj ‘frajer’ je odlučio da se šepuri plažama Srbije sa svojom novom tetovažom kojom je dokazivao svoju ‘muževnost’, sve dok ga jedan muškarac iz Japana nije spustio ponovno na zemlju!

Postoje osobe koje su spremne da odrade neku tetovažu čisto zbog toga što misle da izgleda lijepo, dok također postoje i osobe koje tetoviraju isključivo stvari koje su za njih značajne i koje žele da nose na sebi kroz život.

Naravno, nije toliko rijetka stvar da se osobe odluče odraditi neku tetovažu koja nije na njihovom jeziku, ali to ponekad može da ispadne toliko apsurdno da se svijet počne smijati kada čujemo njihovu priču.

Mi zaista možemo da razumijemo i tetovaže na stranim jezicima, ali zbog čega ljudi imaju tendenciju da odrade neku tetovažu na nekom jeziku kojeg uopće ne razumiju, i bez mnogo truda uloženog u istraživanje rečenice koju želite da tetovirate.

Ovaj muškarac iz Srbije se bahatio na plaži svojom novom tetovažom misleći da je istetovirao nešto interesantno i kul, ali je zapravo istetovirao nešto zbog čega će se kajati do kraja svog života!

Oglasi – Advertisement