Sećate se Kebine ćerke Nataše? PROMENILA LIČNI OPIS: Kad vidite kako danas izgleda, ZANEMIĆETE…(FOTO)

0

Jedan od popularnijih pjevača u Srbiji je Dragan Kojić Keba koji je na sceni već godinama i koji ima niz hitova. U posljednje vrijeme se o njemu najviše pisalo kao o svekru Severine koja je u braku sa Kebinim sinom Igorom i koji očito imaju velikih problema i već se uveliko govori i o njihovom razvodu.

Naime Igor je za njihove nesuglasice optužio Severininog bivšeg supruga Milana i medije dok je pjevačica odgovorila da to nije istina i da su za njihove probleme krivi Igorovi roditelji. Pored Igora Keba ima i kćerku Natašu koja je pokušala da ide očevim stopama i da napravi muzičku karijeru ali joj to nije pošlo za rukom iako joj je tata bio velika podrška.

Kako se nije dugo pojavljivala u javnosti svi su bili iznenađeni kada se asaznalo da se ona više ne nalazi u Srbiji nego da je otišla u Ameriku na studij. Prema glasinama ona pokušava da dobije io zeleni karton jer namjerava da ostane da živi u ovoj državi. Nataša je u posljednje vrijeme jako aktivna na Instagramu i često objavljuje slike ali je njeni pratioci optužuju da previše koristi fotošop što se itekako da primjetiti.

Nataša je izgubila dosta kilograma i uopšte ne liči na sebe a postala je i jako aktivna u LGBT zajednici jer to vidi kao jedan od lakših načina da postane državljanin Amerike. Nedavno je objavila fotku na kojoj se nalazi u plavoj haljini i izgleda prilično izazovno i dobila je gomilu komplimenata i pozitivnih komentara.