Sećate li se Miše iz Žikine dinastije: Danas ZARAĐUJE bolje od mnogih GLUMACA, a evo kako izgleda (FOTO)

0

Mnogi od nas znamo koliko su bili popularni filmovi iz serijala Žikine dinastije. I danas, nakon toliko godina, kada gledamo tv i prebacujemo kanale, ukoliko na nekom kanalu vidimo da se prikazuje neki od ovih filmova, rado ostavimo i gledamo. Ovo je definitivno nešto što mnoge podseća na Jugoslavio i neko određeno vreme.

Svi likova tih filmova su priča za sebe te je svaki od njih jako dobro osmišljen i napisan, naročito oni glavni, oko kojih se vrti glavna priča. Naime, pošto ima više delova filmova i sama priča pokriva vremenski period od oko 20-tak godina. Mnogi likovi su bili mladi, pa su tokom snimanja ostarili.

Niko od vas se definitivno nije pitao šta danas radi i kako izgleda “mali Miša”, dečak koji se pojavio u jednom delu, gde je tumačio lika koji je sin Marije i Bobe, jednih od glavnih likova. On je u tom delu imao samo 5 godina, a u kasnijim delovima ga je tumačio popularni glumac Nikola Kojo dok je bio tinejdžer. Ipak, Mišu od pet godina nije glumio on već jedan drugi lik, koji se inače posle toga nije nastavio baviti glumom.

Ljubitelji Žikine dinastije sigurno pamte Mihajla Jevtića, koji je tumačio lik dečaka Miše Pavlovića iz dela iz jednog dela pod nazivom “Kakav deda, takav unuk”. Kada se snimao kultni film Mihajlo je tada imao pet godina, a svi su bili oduševljeni scena sa deda Žikom, kojeg je igrao Dragomir Bojanić Gidra.

Iako je nakon filmskog serijala koji je osvojio srca publike glumio u još serija i filmova, Mihajlo se danas ne bavi glumom. On danas ima 45 godina i bavi se muzikom, dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova.