Sećate li se Conchite? – Pobedio na Eurosongu 2014. godine, odustao od imidža žene: Sada je frajer za kojim devojke otkidaju! (FOTO)

0

Da definitivno živimo u svetu različitosti dokaz je današnja priča. Zaista je mnogo ljudi koji su svojim likom i onim što su iznutra drugačiji od ostalih, ali je čini se mnogo i onih koji to ne shvataju, ne priznaju te se čak i bore protiv toga. Svi se naime sećaju Evrovizije iz 2014. godine kada je pobedila Končita, čovek koji je imao bradu ali obučen kao žena. Svojim raskošnim glasom je osvojio publiku a mnogi su pre svega prepoznali muzički kvalitet, te je pobedu odneo on i Austrija koju je predstavljao.

Mnogi su tada rekli da se to desilo upravo zato što je bio šokantan i drugačiji, ali to se zapravo i traži na ovakvim manifestacijama. To je također uspelo i Italiji 2021. kada su pobedili na ovom takmičenju. Kada je Končita u pitanju, mnogi su mislili da je u pitanju transfestit, međutim u privatnom životu je u pitanju Tomas Njuvirt i izjašnjava se kao muškarac. On zapravo privatno izgleda kao sasvim normalni muškarac i velika je razlika od onoga kako se tada predstavio na Evroviziji.

Da li je era Končite zavšila svoju poruku ili je to zaista njegovo predstavljanje za javnost nije poznato. Ono što je definitivno je to da je on šokirao javnost svojim slikama gde pozira u kao što smo rekli nešto muževnijoj pozi. Usledili su brojni komentari koji su većinom bili pozitivni gde su brojne žene hvalile njegov izgled i doslovno “ludile” za njim. Mi vam danas donosimo te fotografije koje možete pogledati.